fbpx

Het Woongeluk-gesprek

Prettig wonen is fijn leven. Zit je niet meer lekker in je huis of heb je een woonuitdaging? Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring tijdens het Woongeluk-gesprek. We bespreken jouw woondilemma’s en dragen meteen praktische oplossingen aan. Zo vind jij je woongeluk weer terug!

Voor wie?

Je bent niet meer gelukkig in je huidige woonsituatie en daar wil je iets aan doen. Maar je weet niet precies wat. Moet je nu verhuizen, verbouwen of gewoon eens goed opruimen? Tijdens het Woongeluk-gesprek ontvang je dé oplossing voor grote en kleine woonvraagstukken.

Voorbeelden van vragen waarbij we je helpen.

  • Kindje op komst, huis te klein. Ga ik verhuizen of verbouwen?
  • Ik wil graag een eigen kantoor voor thuiswerken. Maar waar?
  • Hoe haal ik het meeste uit mijn zolderrenovatie?
  • Mijn kinderen moeten veilig buiten kunnen spelen. 
  • Aan de eettafel passen maar zes mensen. Terwijl ik veel meer vrienden heb!
  • De hal ligt vol spullen en de trapkast puilt uit. Hoe zorg ik voor meer bergruimte?
  • Mijn nieuwbouwhuis is van alle gemakken voorzien. Maar hoe krijg ik er sfeer in?
  • Achteraf gezien heb ik overhaast een huis gekocht. Ik twijfel over mijn keuze.
  • De nieuwe bakfiets past niet in de schuur.

Zo verloopt het gesprek

Je vraagt een Woongeluk-gesprek bij ons aan, we prikken samen een datum en komen bij je langs. Online kan ook, maar het liefst lopen we samen door de woning terwijl we het gesprek voeren. 

Gedurende het gesprek stellen we kritische vragen, dragen we direct ideeën aan en komen we samen tot dé oplossing voor jouw woonvraagstuk. Het gesprek duurt een uur. Na afloop weet je precies wat je moet ondernemen om je woongeluk weer terug te vinden.

Maak kennis met onze woonexperts

BorgerSmith is opgericht door Mary Smith en Dieuwke Borger. Samen hebben ze ruim 30 jaar ervaring als makelaar in Amstelveen. Ze helpen klanten niet alleen bij het verkopen van hun huis, maar ook bij verbouwing, styling, verhuur en/of het aankopen van een nieuwe woning. Deze jarenlange kennis en ervaring zetten ze nu in als wooncoach in de vorm van het Woongeluk-gesprek.

woonexperts

Idee, plan, actie

Aan het eind van het Woongeluk-gesprek is duidelijk wat er moet gebeuren om jouw woongeluk weer terug te vinden. Kom meteen in actie en maak gebruik van ons brede netwerk aan specialisten. Van hypotheekadviseurs tot opruimcoaches, interieurstylisten, timmermannen en aannemers. We plannen meteen een vrijblijvende kennismaking voor je.

Wat kost het?

Het Woongeluk-gesprek duurt één uur en kost 125 euro, inclusief btw. In Amstelveen komen we gratis bij je langs, daarbuiten rekenen we reiskosten. Vraag jouw gesprek aan voor de exacte kosten.

Vraag jouw Woongeluk-gesprek aan

Wil je jouw woongeluk weer hervinden? We komen maar wat graag bij je langs om jouw woonuitdaging onder de loep te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of het plannen van een afspraak.