fbpx

Aankoopmakelaar

Een woonhuis of appartement kopen in Amstelveen, Amsterdam of wijde omgeving. Het is een behoorlijke uitdaging, waarbij je bijna niet meer zonder aankoopmakelaar kunt. Wij staan je graag bij in deze zoektocht.

Wat mag je van onze aankoopmakelaar verwachten? Persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het hele aankoopproces: vanaf de eerste inventarisatie van je wensen tot en met de laatste handtekening bij de notaris (en als het nodig is zelfs nog daarna). Onze aankoopmakelaar geeft je helder en eerlijk advies; gevraagd en ongevraagd, snel en laagdrempelig, zo nodig via whatsapp of telefonisch.

Actief zoeken

Als aankoopmakelaar gaan we voor onze opdrachtgevers dagelijks de uitdaging aan om een geschikte woning te vinden. En met goede resultaten; dankzij ons grote netwerk, onze up-to-date kennis en ruime ervaring met alle aspecten van de woningmarkt in deze regio. We benutten alle kanalen, zoeken actief en maken gebruik van alle relevante hulpmiddelen. Wil je een huis of appartement kopen in Amstelveen, Groot- Amsterdam, Aalsmeer, Ouderkerk, Abcoude, Vinkeveen, Uithoorn, Mijdrecht, Wilnis of omgeving, dan kun je op ons rekenen. Onze aankoopmakelaar helpt je zoeken naar de woning die bij jou past.

Onderhandelen is ons vak

Is die woning gevonden, dan gaat het erom de beste deal te maken. Tegenwoordig moet dat snel. Wat is de woning waard? Wat moet je bieden? Je wilt niet te veel betalen, maar wel een kans maken. Behalve de prijs spelen ook de voorwaarden een belangrijke rol in de onderhandeling. En vergeet de gunfactor niet! Met onze aankoopmakelaar sta je er niet alleen voor. Wij kunnen heel goed inschatten wat de beste manier is om de deal rond te maken. Onderhandelen is een belangrijke opdracht voor de aankoopmakelaar. Het is een vak apart: ons vak.