fbpx

De vastgoeddiensten van BorgerSmith

Als makelaar en taxateur zijn we actief in nagenoeg alle specialismen binnen de vastgoedbranche. We ondersteunen zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers bij de aankoop of verkoop of de huur of verhuur van een woning of bedrijfspand. Ook verzorgen we gevalideerde taxaties en waarde-inschattingen en specialistische taxaties voor woningcoöperaties en gemeenten.

Vanuit onze vestiging in Amstelveen werken we in Amstelveen, Groot-Amsterdam, Ouderkerk a/d Amstel, Abcoude, Vinkeveen, Uithoorn, Mijdrecht, Wilnis en Aalsmeer.

Nieuwe woning kopen? Onze aankoopmakelaar is je steun en toeverlaat als je een woning wilt kopen.

Onze verkoopmakelaar adviseert en ondersteunt je bij het in de markt zetten en verkopen van je woning.

Onze register taxateur maakt waarde-inschattingen van diverse soorten vastgoed voor verschillende doelen.

Vastgoedkennis en -ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring en brede dienstverlening hebben we parate kennis van alle aspecten van de vastgoedmarkt in de ruime regio rondom Amstelveen. Uiteraard hebben we de hiervoor benodigde kwalificaties en disciplines in huis. Als gecertificeerd Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT) zijn we aangesloten bij NVM, MVA, Vastgoedcert en NRTV. We zijn MVA Certified Expat broker en MVA-erfpachtdeskundige.

In ons werkgebied hebben we een groot netwerk. Onze vastgoedexpertise en ons netwerk zetten we graag in voor particulieren, ondernemers, woningcorporaties en gemeenten, die vastgoed willen kopen, verkopen, huren, verhuren of ontwikkelen.

BorgerSmith Vastgoedkennis en ervaring