fbpx

Verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar zijn wij zowel de objectieve, deskundige adviseur als jouw eigen, betrokken onderhandelaar. Een woning verkopen is vaak meer dan een financiële transactie. Jouw huis is jou meer waard, dan in geld is uit te drukken. Maar ook als je een huis wilt verkopen waarin je zelf niet hebt gewoond, wil je een goede prijs ontvangen. Wat is een reële vraagprijs voor je woonhuis of appartement? Hoe presenteer je je woning optimaal? Wat is je reactie naar belangstellende kopers? Onze verkoopmakelaar staat je bij met raad en daad.

Deskundigheid en betrokkenheid

Bij onze verkoopmakelaar draait het om kennis, persoonlijk contact en goed advies. Een aanpak die werkt en die tijd, geld en gemak oplevert voor onze opdrachtgevers. Alles is erop gericht om het beste resultaat te behalen bij de verkoop van je woning en je belangen zo goed mogelijk te behartigen. Als je vragen hebt, krijg je direct en eerlijk antwoord, per e-mail, WhatsApp of telefonisch. Onze verkoopmakelaar zorgt uiteraard voor een professionele afwikkeling van het verkoopproces, vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste handtekening bij de notaris.

De verkoopstrategie

Een woonhuis of appartement verkopen is niet alleen een bord ‘te koop’ plaatsen. Het vraagt een uitgekiende strategie, waar onze verkoopmakelaar alles van afweet. Een goede presentatie is essentieel. Onze fotograaf maakt foto’s voor een professionele presentatie op Funda. De woning wordt ingemeten en onze verkoopstyliste adviseert over het verkoopklaar maken. Verder moet het voorlopige energielabel worden omgezet in een definitief label. Onze erkende energieadviseur helpt daarbij. Ook de timing is belangrijk: op welk moment kun je de woning het best in de markt zetten? Samen met jou bepaalt onze verkoopmakelaar de beste verkoopstrategie voor jouw woning.