fbpx

Ons team

Dieuwke Borger

Dieuwke Borger wist al op haar 12e dat ze makelaar wilde worden. Haar eerste bijbaan was dan ook op een makelaarskantoor. Met ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij kwam in 2019 haar droom uit. Samen met Mary haar eigen makelaarskantoor beginnen!

Mary Smith

Mary Smith is geboren en getogen Amstelveense. Haar vader was notaris in Amstelveen en haar oma had een eigen makelaarskantoor. Na haar juridische studie besloot zij ook de makelaardij in te gaan. Inmiddels heeft zij al meer dan 20 jaar ervaring!

Sandra de Jong

Sandra heeft ruime werkervaring in de makelaardij. Na een tussenstap in een andere sector, miste Sandra de dynamiek en reuring van de makelaardij. Daarom solliciteerde zij bij BorgerSmith makelaars en het klikte direct. Op kantoor zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt. Inmiddels is zij de steun en toeverlaat van onze makelaars- taxateurs én onze klanten.

Thoke Delorge

Thoke heeft een achtergrond als hair en make-up artist en is inmiddels al een aantal jaar werkzaam in de makelaardij. Thoke is super gestructureerd en houdt ervan het overzicht te bewaren. Na vele jaren in verschillende landen te hebben gewoond is Amstelveen sinds 2014 haar thuisbasis.

Jamie Theijsmeijer

Jamie heeft het makelaarsvak in haar genen. Zowel haar vader als moeder komen uit de vastgoedbranche. Vanaf de eerste bezichtiging die zij deed zagen wij: “deze dame heeft het in de vingers”. Jamie is oprecht geïnteresseerd in mensen, dat merk je direct als je met haar spreekt!

Kennismaken?

Benieuwd of BorgerSmith voor jou de juiste partij is? Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met één van onze makelaars.