fbpx

Ons team

Dieuwke Borger

Dieuwke Borger wist al op haar 12e dat ze makelaar wilde worden. Haar eerste bijbaan was dan ook op een makelaarskantoor. Met ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij kwam in 2019 haar droom uit. Samen met Mary haar eigen makelaarskantoor beginnen!

Mary Smith

Mary Smith is geboren en getogen Amstelveense. Haar vader was notaris in Amstelveen en haar oma had een eigen makelaarskantoor. Na haar juridische studie besloot zij ook de makelaardij in te gaan. Inmiddels heeft zij al meer dan 20 jaar ervaring!

Sandra de Jong

Sandra heeft ruime werkervaring in de makelaardij. Na een tussenstap in een andere sector, miste Sandra de dynamiek en reuring van de makelaardij. Daarom solliciteerde zij bij BorgerSmith makelaars en het klikte direct. Op kantoor zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt. Inmiddels is zij de steun en toeverlaat van onze makelaars- taxateurs én onze klanten.

Isabella Vermeulen

Isabella is een echte Amstelveense. Na een aantal jaar werkervaring te hebben opgedaan bij een makelaarskantoor in Amsterdam, wil de ze graag bij een Amstelveens makelaarskantoor werken. In 2023 is ze begonnen bij BorgerSmith makelaars. Isabella is een echte aanpakker en werkt het liefste grote stapels werk weg. 

Kennismaken?

Benieuwd of BorgerSmith voor jou de juiste partij is? Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met één van onze makelaars.