fbpx

Over BorgerSmith

BorgerSmith heeft een topteam. Wij, Dieuwke Borger en Mary Smith zijn samen BorgerSmith makelaars & taxateurs gestart. Wij adviseren u om de juiste woonbeslissing te maken door goed te luisteren. Wij lopen een stapje extra. En wij verrassen onze opdrachtgevers regelmatig!

Mary Smith

Functie: NVM Makelaar Taxateur
Email: mary@borgersmith.nl
Telefoon vast: 020 211 1211
Mobiel: 06-11339641

Dieuwke Borger

Functie: NVM Makelaar Taxateur
Email: dieuwke@borgersmith.nl
Telefoon vast: 020 211 1211
Mobiel: 06-26900799

Dieuwke Borger

Dieuwke Borger wist al op haar 12e dat ze makelaar wilde worden. Haar eerste bijbaan was dan ook op een makelaarskantoor. Met ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij kwam in 2019 haar droom uit. Samen met Mary haar eigen makelaarskantoor beginnen!

Mary Smith

Mary Smith is geboren en getogen Amstelveense. Haar vader was notaris in Amstelveen en haar oma had een eigen makelaarskantoor. Na haar juridische studie besloot zij ook de makelaardij in te gaan. Inmiddels heeft zij al meer dan 20 jaar ervaring!

Sandra de Jong

Sandra heeft ruime werkervaring in de makelaardij. Na een tussenstap in een andere sector, miste Sandra de dynamiek en reuring van de makelaardij. Daarom solliciteerde zij bij BorgerSmith makelaars en het klikte direct. Op kantoor zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt. Inmiddels is zij de steun en toeverlaat van onze makelaars- taxateurs én onze klanten.

BorgerSmith in Amstelveen

BorgerSmith is opgericht door Dieuwke Borger en Mary Smith. Na jarenlange ervaring in de Amstelveense makelaardij besloten zij in 2019 om zelf een makelaarskantoor te openen. Kernwaarden zijn een professionele werkwijze en persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Met veel plezier en passie voor het vak staan wij voor u klaar! 

over ons borger smith kantoor

Professionaliteit en persoonlijk contact

In de makelaardij draait het volgens BorgerSmith om kennis, persoonlijk contact en goed advies van ervaren vastgoedprofessionals, maar ook de persoonlijke en tegelijkertijd professionele aanpak is van groot belang voor het slagen van een transactie.

De makelaars en taxateurs van BorgerSmith brengen deze visie op het vak dagelijks in de praktijk. Zowel particulieren als zakelijke partijen hebben in de huidige markt veel behoefte aan persoonlijke betrokkenheid in combinatie met vakkennis, een groot netwerk en uitstekende onderhandelingsvaardigheden.

Makelaars en taxateurs

Als makelaar en taxateur zijn wij aangesloten bij de grootste Nederlandse vereniging van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen (NVM), de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), VastgoedCert (het kwaliteitsregister van makelaars) en de Stichting Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). 

Over ons borger smith

Kennismaken?

Benieuwd of BorgerSmith voor jou de juiste partij is? Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met één van onze makelaars.