fbpx

Verkoopmakelaar Amstelveen

Je woning verkopen is meer dan een financiële transactie. Onze verkoopmakelaar weet dat je huis jou meer waard is, dan in geld is uit te drukken. Maar ook als je een huis wilt verkopen waar je zelf niet hebt gewoond, ontvang je graag een goede prijs. Onze verkoopmakelaar kijkt objectief en deskundig naar jouw huis en is tegelijkertijd je eigen, betrokken onderhandelaar. We adviseren over de vraagprijs en over de beste mogelijkheid voor presentatie. Samen beoordelen we de reacties van belangstellende kopers. Kortom, onze verkoopmakelaar staat je bij met raad en daad.

Amstelveense deskundigheid en betrokkenheid

Vanuit onze vestiging Amstelveen zijn onze verkoopmakelaars actief op de woningmarkt in de regio. Daarbij draait alles om kennis, persoonlijk contact en goed advies. Die aanpak werkt en levert onze opdrachtgevers tijd, geld en gemak op. Alles is gericht op een optimaal resultaat bij de verkoop van je woning en het optimaal behartigen van je belangen. Als je vragen hebt, krijg je direct en eerlijk antwoord, via e-mail, WhatsApp of telefonisch. Onze verkoopmakelaar zorgt uiteraard voor een professionele afwikkeling van het verkoopproces, vanaf ons eerste gesprek tot en met de laatste handtekening bij de notaris.

De verkoopstrategie

Een woonhuis of appartement verkopen in Amstelveen of omgeving vraagt een uitgekiende strategie. Het is niet alleen een bord ‘te koop’ plaatsen, maar het gaat om een goede presentatie. Onze verkoopmakelaar weet er alles van. Onze fotograaf maakt professionele foto’s voor Funda, de woning wordt ingemeten en onze verkoopstyliste geeft adviezen voor het verkoopklaar maken. Onze erkende energieadviseur helpt bij het omzetten van het voorlopige energielabel in een definitief label. Verder is de timing belangrijk: op welk moment breng je de woning op de markt? Samen bepalen we de beste verkoopstrategie voor jouw woning.