fbpx

Verkoopmakelaar Aalsmeer

Je woning verkopen in Aalsmeer is meer dan een kwestie van aanbod en vraag. Als verkoopmakelaar weten we dat jouw huis je meer waard is, dan in geld is uit te drukken. Maar ook als je er niet zelf in hebt gewoond, wil je er een goede prijs voor hebben. Wij helpen je die te bepalen. We adviseren je hoe je je woonhuis of appartement het beste in de markt kunt zetten en hoe te reageren op belangstellende kopers. Kortom, onze verkoopmakelaar is de objectieve en deskundige adviseur en je eigen, betrokken onderhandelaar.

Deskundigen in de Aalsmeerse woningmarkt

Vanuit onze vestiging in Amstelveen zijn onze verkoopmakelaars actief op de woningmarkt in de regio Groot-Amsterdam. Kennis, persoonlijk contact en goed advies staan bij ons centraal en zijn gericht op een optimaal resultaat bij de verkoop van je woonhuis of appartement. We zijn je betrouwbare en betrokken adviseur. Als je vragen hebt, krijg je direct en eerlijk antwoord, via e-mail, WhatsApp of telefonisch. Onze verkoopmakelaar zorgt uiteraard voor een professionele afwikkeling van het verkoopproces, vanaf ons eerste gesprek tot en met de laatste handtekening bij de notaris.

De verkoopstrategie

Een woonhuis of appartement verkopen is niet alleen een bord ‘te koop’ plaatsen. Misschien kun je dat zelfs beter niet doen! Onze verkoopmakelaar bepaalt samen met jou de beste strategie, waarin de presentatie essentieel is. Onze fotograaf maakt professionele foto’s voor Funda, de woning wordt ingemeten en onze verkoopstyliste geeft adviezen voor het verkoopklaar maken. Verder moet het voorlopige energielabel worden omgezet in een definitief label. Onze erkend energieadviseur helpt daarbij. Ook de timing is belangrijk. In onderling overleg bepalen we de beste verkoopstrategie voor jouw woning.