fbpx

Verhuurmakelaar

Het huren of verhuren van een woning in Amsterdam, Amstelveen en ruime omgeving kent veel voetangels en klemmen. Onze huurmakelaars behoeden de huurder én verhuurder hiervoor. We zoeken de juiste huurder bij de woning of de juiste woning voor de huurder. Belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het opstellen van de contracten. Die moeten goed in elkaar zitten om huurder en verhuurder te beschermen tegen (juridische) valkuilen. Onze aanhuurmakelaar of verhuurmakelaar bemiddelt voor huurperioden voor de korte en de lange termijn en verzorgt bij verhuur desgewenst de complete begeleiding.

MVA Certified Expat Brokers

Een speciaal onderdeel van onze dienstverlening is de verhuur aan expats. Als MVA Certified Expat Broker zijn wij de betrouwbare makelaar die is gespecialiseerd in het huisvesten van internationale medewerkers van bedrijven. Het is een kwaliteitslabel dat is ontstaan uit de samenwerking tussen een groot aantal NVM-kantoren. Deze gespecialiseerde makelaars bieden een compleet pakket huisvestingsdiensten voor expats, waaronder het verhuren en aanhuren van woningen. Onze MVA Certified Expat Brokers voldoen dan ook aan hoge eisen, zijn lokaal goed bekend en, last but not least, beheersen het Engels.

Huur en verhuur van begin tot eind

Onze huurmakelaar is van begin tot eind betrokken bij de huur of verhuur van de woningen en geeft deskundig advies. We zoeken de juiste huurder, voeren cliëntenonderzoek uit, zorgen voor het opmaken van de huurcontracten en zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht. En daarna kunnen we de complete begeleiding van de verhuur op ons nemen.

Voor huurders zoeken we het beste woonhuis of appartement in de regio’s Groot-Amsterdam, Amstelland-Meerlanden en Gooi en Vechtstreek. Voor hen is onze aanhuurmakelaar de adviseur op het gebied van rechten en plichten.