fbpx

Verhuurmakelaar Amstelveen

De ervaren verhuurmakelaars van BorgerSmith vinden snel een (nieuwe) huurder voor jouw woning in Amstelveen. Wij zijn al jaren actief in Amstelveen, hebben een groot netwerk en ontzorgen je volledig.

Huis verhuren in Amstelveen

Bezit je een huis of appartement in Amstelveen dat je graag wilt verhuren? Schakel dan de hulp van BorgerSmith in. Onze verhuurmakelaars verhuren een huis vaak al binnen één week. Daarbij regelen we alles, van zichtbaarheid tot screening en huurcontracten. Het beheer doe je zelf.

Onze voordelen

  • Kennis van de lokale markt. We zijn uitstekend op de hoogte van de huidige woningmarkt en kunnen adviseren over de beste huurprijs.
  • Groot netwerk. We zijn altijd in contact met verschillende zoekers en collega makelaars. Daardoor hebben we vaak al een huurder gevonden voordat de woning online gaat.
  • Online zichtbaarheid. Elke woning die we in Amstelveen verhuren komt op Funda en Pararius, de grootste woningsites voor verhuur van Nederland.
  • Uitgebreide screening. We controleren de aangeleverde documenten van kandidaten en bellen actief naar werkgevers of vorige verhuurders bij twijfel. Ook controleren we de financiële stabiliteit door openbare registers te raadplegen. Zo weet je precies wie je potentiële huurder is.
  • Vaste all-in prijs. We werken met een vast tarief voor onze complete dienstverlening. Ook als het langer duurt om een geschikte huurder te vinden.

Complete ontzorging

Onze verhuurmakelaars regelen alles voor je. Het begint met een weloverwogen advies over de huurprijs. Daarna ontzorgen we van marketing tot bezichtigingen, screening en huurcontracten. Ook maken we foto’s van de woning, zodat je weet hoe de staat was wanneer je huurder besluit weer te vertrekken. 

Zodra een huurder gevonden is, doe je het beheer en contact met de huurder verder zelf. Doe je dat ook liever niet zelf? Dan adviseren we je graag voor een goed beheerkantoor in Amstelveen.

Dé verhuurmakelaar van Amstelveen

BorgerSmith is in 2019 opgericht door Mary Smith en Dieuwke Borger. Samen hebben ze ruim 30 jaar ervaring als makelaar in Amstelveen. Ze kennen de lokale woningmarkt op hun duimpje en hebben een groot lokaal netwerk. Onze verhuurmakelaars zijn gecertificeerd Register Makelaar en Register Taxateur en aangesloten bij de NVM, MVA, Vastgoedcert en het NRVT.
verhuurmakelaar amstelveen

Ijzersterke huurcontracten

Huurders genieten in Nederland een strenge huurbescherming. Bij een verkeerd contract krijg je een huurder er niet snel meer uit. Zeker als je van plan bent om de woning maar voor korte tijd te verhuren, is het belangrijk om hier scherp op te zijn. Wij weten precies welke huurcontracten bij welke situatie horen en adviseren je graag.

Verhuur aan Expats in Amstelveen

In Amstelveen zijn relatief veel expats op zoek naar een huurwoning. De wensen van expats zijn vaak anders dan die van Nederlanders. De aanwezigheid van een bad of een complete inrichting, is bijvoorbeeld soms een eis. Wil je jouw huis in Amstelveen verhuren aan expats? Wij adviseren je graag over eventuele aanpassingen om de interesse te vergroten.

Wat kost een verhuurmakelaar in Amstelveen?

Wij rekenen een vaste all-in prijs voor onze dienstverlening van één maand huur, exclusief btw. We vinden zo snel mogelijk een betrouwbare huurder. Soms al binnen een week. Als je zelf maanden op zoek gaat, kan het wat langer duren en loop je inkomsten mis. Op die manier verdient onze commissie zichzelf terug.

Verhuurmakelaar in Amstelveen nodig?

Op zoek naar een ervaren verhuurmakelaar om jouw huis of appartement in Amstelveen te verhuren? Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met één van onze verhuurmakelaars.