Verhuurmakelaar Amstelveen

Wie een woning wil huren of verhuren in Amstelveen of omgeving doet er goed aan een huurmakelaar in de arm te nemen. Onze aanhuurmakelaar of verhuurmakelaar is bekend met de voetangels en klemmen op de regionale huurmarkt. We zoeken de juiste huurder bij de woning en de juiste woning voor de huurder. Belangrijk in onze dienstverlening is ook het opstellen van de contracten, die huurder en verhuurder moeten beschermen tegen (juridische) valkuilen. Ook kunnen we gedurende de hele periode de verhuur begeleiden. Onze huurmakelaars bemiddelen voor zowel korte als lange huurperioden.

MVA Certified Expat Broker

Wij zijn gespecialiseerd in het huisvesten van expats, de internationale medewerkers van bedrijven. ‘MVA Certified Expat Broker’ is een kwaliteitslabel dat is ontstaan uit de samenwerking tussen een groot aantal NVM-kantoren. Vanuit onze vestiging Amstelveen bieden deze gespecialiseerde makelaars een compleet pakket huisvestingsdiensten, waaronder het verhuren en aanhuren van woningen in de regio Amstelveen (Amstelland-Meerlanden). Betrouwbaarheid is een belangrijke vereiste. Onze MVA Certified Expat Brokers voldoen aan hoge eisen, zijn lokaal goed bekend en, last but not least, beheersen het Engels.

Deskundigheid in huur en verhuur

De aanhuurmakelaar en verhuurmakelaar in onze vestiging Amstelveen is dé deskundige in het huren of verhuren van woningen in Amstelveen en wijde omgeving. Voor de verhuurder zoeken we de juiste huurder en begeleiden we bezichtigingen. We doen een huurderscheck, maken het huurcontract en inspectierapport op en zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook kunnen we voor onze opdrachtgevers de begeleiding van de verhuur verzorgen.

Voor huurders zoeken we het beste woonhuis en appartement in de regio’s Amstelland-Meerlanden en Gooi en Vechtstreek. Onze aanhuurmakelaar begeleidt ze bij bezichtigingen en adviseert over de contractuele rechten en plichten.