fbpx

Verhuurmakelaar Aalsmeer

Het huren of verhuren van een woning in Aalsmeer kent vele uitdagingen. Onze huurmakelaars kennen de voetangels en klemmen op de Aalsmeerse huurmarkt. We helpen bij het zoeken van een betrouwbare huurder voor de verhuurder en van de meest geschikte woning voor de huurder. Belangrijk in onze dienstverlening is ook het opstellen van de contracten, die huurder en verhuurder moeten beschermen tegen (juridische) valkuilen. Ook kunnen we gedurende de hele periode de verhuur begeleiden. Onze huurmakelaars bemiddelen voor zowel korte als lange huurperioden.

MVA Certified Expat Brokers

In de regio Aalsmeer zijn veel bedrijven actief met internationale medewerkers. Als MVA Certified Expat Broker zijn wij de betrouwbare makelaar die is gespecialiseerd in het huisvesten van deze expats. ‘MVA Certified Expat Broker’ is een kwaliteitslabel dat is ontstaan uit de samenwerking tussen een groot aantal NVM-kantoren. Deze gespecialiseerde en gecertificeerde makelaars bieden een compleet pakket huisvestigingsdiensten voor expats, waaronder het verhuren en aanhuren van woningen in Aalsmeer en omgeving. Onze MVA Certified Expat Brokers voldoen dan ook aan hoge eisen, zijn lokaal goed bekend en, last but not least, beheersen het Engels.

Deskundigheid in huur en verhuur

De aanhuurmakelaar of verhuurmakelaar in onze vestiging Amstelveen is dé deskundige in het huren of verhuren van woningen in de regio Aalsmeer. Voor de verhuurder zoeken we de juiste huurder en begeleiden we bezichtigingen. We voeren een huurderscheck uit, maken een huurcontract en inspectierapport op. Ook zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en we kunnen de complete begeleiding verzorgen gedurende de verhuurperiode.

Voor huurders zoekt onze aanhuurmakelaar het beste woonhuis of appartement in de regio Aalsmeer. We gaan mee met bezichtigingen en we adviseren op het gebied van (contractuele) rechten en plichten.