fbpx

Schuif aan in de Willem van Beijerenlaan

De decembermaand is aangebroken en dat brengt veel gezelligheid met zich mee. Althans, ik ben een bevoorrecht mens met een lieve familie, leuke vrienden en gezellige collega`s. De decembermaand is dan ook een periode waar ik naar uitkijk, hoewel ik me besef dat dit absoluut niet voor iedereen zo is.

Anders dan andere maanden

Op kantoor merken wij ieder jaar dat de decembermaand anders is dan de andere maanden van het jaar. Voor het einde van het jaar moeten er nog zaken afgerond worden. We hebben deze maand veel opleveringen van woningen en taxaties voor het oversluiten van hypotheken. Tegelijkertijd adviseren wij klanten om met het aanbieden van nieuwe woningen te wachten tot het nieuwe jaar. Mensen hebben vaak geen tijd heeft voor een bezichtiging in deze drukke tijd van het jaar

Speciale actie

Onlangs werd ik uitgenodigd door een dame die haar woning wil verkopen. Ze is al verhuisd naar een appartement. Tijdens het gesprek is zij resoluut : “Juist in ze tijd is mijn woning zo gezellig, al die lampjes in de straat, ik wacht écht niet tot het nieuwe jaar!”. Als moeder van een jonge dochter weet ik dat de decembermaand hectisch is. Tussen de sinterklaasvieringen, kerstdiners en eindejaarborrels door is er echt geen tijd om een woning te kopen. Mijn opdrachtgeefster hield echter voet bij stuk, dus samen besloten we ervoor te gaan. Maar dan wel met een speciale actie.

Het huis proeven

We gaan de woning in december te koop aanbieden, op een manier die ook de kopers uit komt! Samen met mijn collega`s bedacht ik daarom het ‘proefconcept’. Letterlijk ‘proef’concept. U mag namelijk in het huis komen proeven. Schuif aan en eet wat de pot schaft in wat straks misschien uw nieuwe woning is!

Rustig eten

Potentiele kopers nodigen wij uit om op woensdagavond 18 december tussen 17.30 en 20.00 uur te komen eten, in het woonhuis aan de Willem van Beijerenlaan 48. Iedere kijker al dan niet met zijn gezin- krijgt eerst rustig de tijd om een door ons verzorgde maaltijd te nuttigen. Vervolgens laten wij de woning zien. Om alleen serieuze kijkers aan te trekken vragen wij € 5,- per persoon. De opbrengsten schenken we aan de daklozenopvang. Zo hopen wij deze kerst iets mooier te maken, ook voor mensen die geen woning hebben. Peters en partners verdubbelt de opbrengst!

Graag wel even aanmelden van tevoren via: 020- 2111 211 of amstelveen@petersenpartners.nl