fbpx

Aankoopmakelaar Amstelveen

In de huidige woningmarkt kun je bijna niet meer zonder aankoopmakelaar. Zeker in Amstelveen niet. Er komt behoorlijk wat kijken bij de aankoop van een woning en het is een flinke investering. Slim dus om je te laten adviseren door een aankoopmakelaar uit Amstelveen!

Complete ontzorging door BorgerSmith

De aankoopmakelaars van BorgerSmith begeleiden je in de zoektocht naar jouw droomhuis in Amstelveen. Vanaf de inventarisatie van je wensen, het zoeken van huizen in Amstelveen en bezichtigingen tot en met de laatste handtekening bij de notaris. En als het nodig is ook nog daarna.

aankoopmakelaar amstelveen

Waarom een aankoopmakelaar?

Op zoek naar je eerste of je volgende woning? Het is niet verplicht om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Maar het heeft wel voordelen.

 • Een aankoopmakelaar begeleidt en ontzorgt tijdens het volledige traject. Van zoeken tot kijken en van onderhandelen tot sleuteloverdracht.
 • Een goede aankoopmakelaar is (door zijn lokale contacten) als eerste op de hoogte van nieuw aanbod, plant bezichtigingen en gaat met je mee om de woning te bekijken.
 • Zelf heb je vaak een roze bril op. Een huis lijkt mooier dan het daadwerkelijk is. Door een specialist in de arm te nemen, weet je zeker dat je een goede koop doet. De aankoopmakelaar ziet de gebreken en voorziet je van eerlijk advies.
 • Maar misschien wel de belangrijkste reden om een aankoopmakelaar in te schakelen: je krijgt advies wat een realistisch bod is. Zo betaal je niet te veel, maar is de kans op misgrijpen minimaal.

Onze voordelen

Bij BorgerSmith ben je aan het goede adres voor een professionele aankoopmakelaar met persoonlijke aandacht. Dit zijn de onze belangrijkste voordelen.

 • Al een bezichtiging voordat het op Funda staat – Door onze uitstekende contacten in Amstelveen zijn onze aankoopmakelaars er regelmatig als eerste bij.
 • Gebreken direct in kaart – Onze aankoopmakelaars zien tijdens bezichtigingen direct in welke staat een woning is en welke problemen er zijn om rekening mee te houden.
 • Actuele kennis – De makelaardij is ons vak. We zijn er elke dag mee bezig en weten precies wat er speelt in de woningmarkt van Amstelveen.
 • Het juiste bod – Wij zorgen dat je een realistisch bod neerlegt en nooit te veel (over)biedt. Zo verdienen we onze eigen kosten terug.
 • Altijd persoonlijk aanwezig – Van het eerste gesprek tot en met de handtekening bij de notaris en de sleuteloverdracht is je aankoopmakelaar erbij.
 • Helder en eerlijk advies – Gevraagd en ongevraagd, snel en laagdrempelig.
 • Communiceren zoals jij het wil – Via e-mail, WhatsApp, bellen of FaceTime.
 • Eerlijke prijs – Vooraf spreken we als prijs een percentage van de aankoopprijs af. Geen verborgen kosten of extra kosten wanneer de zoektocht langer duurt.

Dé aankoopmakelaar van Amstelveen

De aankoopmakelaars van BorgerSmith hebben een groot netwerk en weten precies wat er speelt in de woningmarkt van Amstelveen. We kennen elke makelaar in Amstelveen en zijn al op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda staat.
aankoopmakelaars uit amstelveen
aankoopmakelaar regelt taxatie

Wij regelen de taxatie

Je hypotheekverstrekker wil eerst een taxatie van de woning. Als aankoopmakelaar mogen we jouw toekomstige woning alleen niet taxeren. Wel hebben we meerdere lokale taxateurs in ons netwerk. Als aankoopmakelaar in Amstelveen zorgen we daarom dat je droomwoning snel getaxeerd wordt.

Onze werkwijze

Ga je voor het eerst een huis kopen? Dan is het prettig om precies te weten waar je aan begint en om je eigen adviseur te hebben. Zo werken onze aankoopmakelaars in Amstelveen:

 1. Woonwensen bespreken – We beginnen met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Bij ons op kantoor, of bij jou thuis in Amstelveen als je ook je eigen huis wilt verkopen. We bespreken je woonwensen, budget en tijdsplanning.
 2. Droomwoning zoeken – Elke dag ontvang je een mail met nieuw aanbod dat aansluit bij jouw wensen. Zie je iets leuks? Dan plannen we direct een bezichtiging.
 3. Bezichtiging – Je aankoopmakelaar gaat altijd mee naar de bezichtiging. We bekijken samen de woning en controleren de staat van het huis. Hebben we je droomhuis in Amstelveen gevonden of zoeken we verder?
 1. Aankoopstrategie – De aankoopmakelaar bespreekt met jou hoe we de woning het beste kunnen aankopen. Direct een stevig bod doen met een deadline of juist nog even wachten?
 2. Onderhandeling – De aankoopmakelaar neemt contact op met de verkopende makelaar en start de onderhandeling. Doel is om de woning aan te kopen voor een reële prijs. Lukt het niet? Dan zoeken we gewoon verder.
 3. Aankoop woning – Gefeliciteerd, het bod is geaccepteerd! Ook tijdens de laatste fase kun je rekenen op onze persoonlijke aandacht. We regelen een taxatie, eventueel een bouwkundige keuring en gaan mee naar de notaris, oplevering en sleuteloverdracht. En ook daarna blijven we beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

De allerbeste prijs voor jouw woning

Droomwoning gevonden? Dan begint de onderhandeling. Vaak komt dit aan op snelheid. Veel kopers vinden dit spannend, maar voor onze aankoopmakelaars is het dagelijkse kost. Ze weten wat de woning waard is en wat je moet bieden om kans te maken, zonder te veel te betalen. Dit is ons vak. Tijdens het telefoongesprek met de verkopende makelaar weten we direct hoe we van de onderhandeling een succes kunnen maken.

amstelveense aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar in Amstelveen nodig?

Je gaat veel contact hebben met je aankoopmakelaar in Amstelveen. Een goede klik is daarom belangrijk. Benieuwd of BorgerSmith voor jou de juiste partij is? Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met één van onze aankoopmakelaars.