fbpx

BorgerSmith makelaars & taxateurs

Uw gesprekspartners voor de juiste woonbeslissing in Amstelveen en omgeving

Wij verzorgen de promotie van uw woning. Wij begeleiden de bezichtigingen. En in de onderhandelingen staan wij u bij met ons advies. Ook als de deal beklonken is, zorgen wij voor begeleiding tot aan de overhandiging van de sleutels van het huis! Uiteraard overleggen we met u over de te nemen stappen. Wij adviseren u zodat u de juiste woonbeslissing maakt!

Wij werken vanuit de filosofie dat uw beslissing om een huis te verkopen één van de grootste stappen is in uw leven. Samen gaan we in gesprek zodat wij  bijvoorbeeld begrijpen hoe uw gezinssamenstelling en uw levensplannen eruit zien. Simpelweg omdat dat bepaalt wat uw volgende stap op de woningmarkt is!

Binnen Amstelveen en omstreken kennen wij de weg. Door u goed te leren te begrijpen, weten wij vanuit onze ervaring welke wijken, straten en woningen passen bij u en uw gezinssituatie.

Wilt u weten wat onze opdrachtgevers van ons vinden? 

‘Wat een topteam! Van begin af aan een enorm goede begeleiding gehad. Goede adviezen en uiteindelijk een prachtige prijs gehaald. Tegenwoordig zie je dat makelaars maximaal 20 mensen toelaten: nou, bij deze makelaar niet. Die offert zich meerdere dagen op om iedereen een gelijke kans te geven. Hoe mooi is dat. En ow ja, ze kennen iedere straat van Amsterdam en Amstelveen uit het hoofd. Kennis die alleen door ervaring opgedaan kan worden. Een makelaar volgens de oude stempel maar in een nieuw jasje 🙂 Geweldig!’
‘Beste makelaar in de omgeving Amsterdam / Amstelveen. Zeer aan te bevelen voor iedereen! Op geen enkel punt teleurgesteld. Met een gerust en goed gevoel de courtagenota betaald. Fantastisch top team! Ga zo door.’
Vorige
Volgende

Neem contact op

Aankoopmakelaar

Huis verkopen in Amstelveen en omgeving?

Huis verkopen in Amstelveen en omgeving? Bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u de juiste woonbeslissing kunt maken. Wilt u een huis aankopen? Daarin begeleiden we u ook in het hele traject. Een taxatie nodig bijvoorbeeld bij oversluiten van een hypotheek? Deze maken we graag voor u!