fbpx

Vinkenkade 77-167, Vinkeveen

€ 795.000,- k.k.

Kenmerken

Te koop

  • Bouwjaar: 2002
  • Woonoppervlakte: 73 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Perceel oppervlakte: 290 m2

Deel dit aanbod

Plattegronden

x

Bezichtiging aanvragen

Omschrijving

Op een fantastische locatie gelegen LUXE VRIJSTAANDE recreatiewoning aan vaar- en zwemwater!

De woning heeft rondom een onder architectuur aangelegde tuin met diverse terrassen. Er is plek voor meerdere auto`s op eigen terrein en voldoende plaats om een boot aan te meren.

In 2014 heeft er een grootschalige verbouwing plaats gevonden waarbij onder andere de keuken, badkamer en het toilet zijn vernieuwd en de vloer- en wandafwerking is aangepakt.

For English see below!

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje, woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een houtlook stenen vloer met vloerverwarming. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast/ vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven/magnetron. Aan de voorzijde is een handige inpandige berging met de c.v.-opstelling en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De tuin is werkelijk prachtig aangelegd met diverse (onderheide) terrassen, beplantingen en uiteraard een steiger aan het water. In deze tuin is altijd wel een plek in de zon of schaduw te vinden. De schuur is aangebouwd aan de zijkant van de woning, een ideale ruimte voor tuinkussens, een extra koelkast etc.! Aan de voorzijde is tevens een beschut terras aanwezig vanwaar je uitzicht hebt op het veldje met speeltuin aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
overloop met toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en een deur naar het balkon. De grote slaapkamer is voorzien van maatwerk kasten. De badkamer heeft een groot dakraam, een tweede toilet, inloopdouche en een wastafelmeubel.

Ligging:
De woning is gelegen aan de Vinkeveense Plassen, in een groene en waterrijke omgeving. Voor huisgemaakt gebak en een heerlijke kop koffie ga je naar Koffiehuis De Goede Morgen, waar je in een paar minuten naartoe wandelt. Voor de dagelijkse boodschappen en dergelijke kun je in Abcoude terecht, dat op slechts 5 auto minuten afstand ligt. Ook wanneer er behoefte is aan de drukte en voorzieningen van de stad is dit een toplocatie, want Amsterdam-Zuid is in 12 auto minuten te bereiken en Schiphol in 20 minuten.

Bijzonderheden:
– Het betreft een recreatiewoning waar het gehele jaar gebruik van mag worden gemaakt;
– De woning maakt onderdeel uit van Buitenborgh, met een actieve vereniging van eigenaren, de servicekosten bedragen € 135,- per maand;
– Eind 2021 zijn er 15 zonnepanelen geplaatst;
– Energielabel A+ aanwezig;
– Airconditioning aanwezig op de eerste verdieping;
– Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
– Altijd een zon en schaduw plek in de tuin;
– Uittrekbare windschermen aanwezig bij het hoofdterras;
– Elektrisch zonnescherm aanwezig op de begane grond aan de achterzijde;
– Parkeergelegenheid voor 2 á 3 auto`s op eigen terrein;
– Kortom; een heerlijke woning om in alle seizoenen van het jaar van te genieten!

————————————————————————————————————————————————–

LUXURIOUS DETACHED home located in a fantastic location at the waterside!

The house is surrounded by an architect-designed garden with various terraces. There is room for several cars on site and enough space for a boat.
The house is renovated in 2014 with a new kitchen and bathroom. The walls are plastered and the are new floorings.

Layout:
Ground floor: entrance/hall with meter cupboard, separate toilet with hand basin, living room with lots of light. The living room has a wood-look stone floor with underfloor heating.
The open kitchen is equipped with various built-in appliances such as a fridge/freezer, induction hob, extractor hood, dishwasher and oven/microwave. At the front is a handy storage room with the central heating system and the connections for the washing machine and dryer.

The garden is really beautifully landscaped with various terraces, plants and of course a jetty at the water. In this garden you can always find a place in the sun or shade. The barn is attached to the side of the house, an ideal space for garden stuff, an extra fridge, etc.! At the front there is also a sheltered terrace from which you have a view of the field with playground at the front.

First floor:
landing with access to the two bedrooms and the bathroom. Both bedrooms have airconditioning and a door to the balcony. The master bedroom has custom closets. The bathroom has a large skylight, a second toilet, walk-in shower and a washbasin.

Location:
The house is located on the Vinkeveense Plassen, in a green and water-rich environment. For daily shopping you can visit Abcoude, which is only 5 minutes away by car. Even when there is a need for the bustle and amenities of the city, this is a prime location, because Amsterdam South can be reached in 12 minutes by car and Schiphol in 20 minutes.

Particulars:
– It concerns a holiday home that can be used all year round;
– The house is part of Buitenborgh, with an active owners association, the service costs are € 135 per month;
– At the end of 2021, 15 solar panels have been installed;
– Energy label A+ present;
– Air conditioning available on the first floor;
– Wooden frames with double glazing;
– Always a sun and shade spot in the garden;
– Retractable wind screens present at the main terrace;
– Parking for 2 or 3 cars on own ground.

Interesse? Plan een bezichtiging!

Bezichtiging inplannen