fbpx

Tuinbouwstraat 77B, Amsterdam

€ 325.000,- k.k.

Kenmerken

Te koop

  • Woonoppervlakte: 49 m2
  • Aantal kamers: 2

Deel dit aanbod

Plattegronden

x

Bezichtiging aanvragen

Omschrijving

Aan de Tuinbouwstraat mogen wij dit lichte, nette 2-kamerappartement aanbieden! De woning is gelegen op de eerste verdieping met een eigen entree vanaf de straat. Het appartement is gelegen in het karakteristieke en geliefde “Betondorp”. De buurt is ruim opgezet met veel hofjes, groenvoorzieningen en plantsoenen.
De ligging is zeer gunstig. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer is uitstekend. Zo zijn er in het stadsdeel maar liefst drie NS stations en diverse tram- en buslijnen. Met eigen vervoer maakt de nabijheid van diverse uitvalswegen en de ring A-10 het centrum van Amsterdam of de snelweg binnen no time bereikbaar.

For English summary see below!

Indeling: via de eigen opgang, bereikt u de eerste verdieping.
Eerste verdieping: vanaf de trap komt u direct in de ruime en lichte woonkamer met open keuken. Er ligt hier een houten vloer, er zijn veel ramen en er is een deur naar het balkon. De keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstellingen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Via de keuken kun je het balkon op het zuiden betreden.

De slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en hier is voldoende ruimte voor een groot bed en een kast. Ook de badkamer is aan de voorzijde gesitueerd, deze is betegeld en heeft een douche, toilet, wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine.
Op de begane grond is een berging aanwezig voor fietsen etc.!

Bijzonderheden:
– Eigen c.v.-ketel aanwezig voor verwarming en warm water (bouwjaar 2020);
– Balkon op het zuiden;
– Houten vloer aanwezig in de woonkamer en slaapkamer;
– De woning is gelegen op erfpacht grond, de canon is afgekocht t/m 31-12-2061;
– De bijdrage voor de VvE is € 84,- per maand voor het appartement en de berging.

————————————————————————————————————————–
We can offer you this bright, neat 2-room apartment on the Tuinbouwstraat. The house is located on the first floor with its own entrance from the street.
The apartment is located in the characteristic and popular “Betondorp”. The neighbourhood has many courtyards, green areas and parks.

The location is very convenient. The accessibility by private and public transport is excellent. For example, there are 3 NS trainstations and various tram- and bus lines in the district.
With your own transport, the proximity of various roads and the ring A-10 makes the center of Amsterdam or the highway accessible in no time.

Layout: via the private entrance, you reach the first floor.

First floor: from the stairs you enter the spacious and bright living room with open kitchen. There is a wooden floor here, many windows and a door to the balcony.
The kitchen is in neutral colors and is equipped with various built-in appliances such a a gas hob, oven, extractor hood and dishwasher. You can enter the south facing balcony through the kitchen.

The bedroom is located at the front and there is enough space for a large bed and a closet. The bathroom is tiled and has a shower, toilet, sink and the connections for the washing machine.
On the ground floor is a storage room for bicycles etc.!

Special features:
– Own central heating system available for heating en hot water (2020);
– South-facing balcony;
– Wooden floor in the living room and bedroom;
– The house is located on leasehold land, the ground rent had been bought up to and including 31/12/2061;
– The contribution for the Owner’s Association is € 84,- per month for the apartment and the storage room.

Locatie

Interesse? Plan een bezichtiging!

Bezichtiging inplannen