fbpx

Margriete van Clevelaan 15, Amstelveen

€ 875.000,- k.k.

Kenmerken

Te koop

  • Bouwjaar: 1931
  • Woonoppervlakte: 142 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Perceel oppervlakte: 34 m2

Deel dit aanbod

Plattegronden

x

Bezichtiging aanvragen

Omschrijving

Op de grens van Amsterdam/Amstelveen gelegen, charmant jaren ’30 HERENHUIS met veel authentieke details zoals glas-in-lood ramen en kamer en-suite. De woning heeft een tuin en een dakterras, beide gesitueerd op het westen.

Indien door koper gewenst, is de nabij gelegen GARAGE te koop.

For English see below!

De woning is gelegen vlakbij het Amsterdamse Bos met meerdere sportclubs, sportvelden en maneges. Om de hoek is de Amsterdamseweg. Uitvalswegen naar A9 en A10 zijn goed bereikbaar en ook het openbaar vervoer is op loopafstand. In de directe omgeving bevinden zich goede (basis)scholen! De woning bevindt zich in de populaire wijk Randwijck dus ook ideaal voor mensen die in Amsterdam (Zuidas) werken.

Indeling:
Begane grond: Via de voortuin bereikt u middels de prachtige voordeur de woning. Er is een tochtportaal welke toegang geeft tot de hal. De lange hal heeft een deur naar de woonkamer, het toilet en de kelder. De woonkamer en-suite is zeer licht door de erker aan de voorzijde en de dubbele deuren aan de tuin-zijde. De keuken is bereikbaar via de woonkamer, hier is een neutrale keuken (1996) met diverse inbouwapparatuur gesitueerd. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer is de achtertuin op het westen te bereiken. Deze is voorzien van beplanting en bestrating.
Middels een achterpad is de bijbehorende (fietsen)berging te bereiken.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers aan de achterkant van de woning, de badkamer, het separate toilet en de slaapkamer aan de voorzijde. De voorste slaapkamer heeft een mooie erker waardoor er veel lichtinval is. Er is een was-/bergruimte bereikbaar vanuit deze kamer. Alle slaapkamers zijn
voorzien van ingebouwde kasten.

Tweede verdieping: Vanaf de overloop is er toegang tot het ruime dakterras op het westen. Een heerlijke plek om de zonsondergang te bekijken!

Tevens is er op deze verdieping een ruime slaapkamer met eigen badkamer en kitchenette (voorzien van spoelbak, koelkast en kookplaat). De badkamer is voorzien van een toilet (sanibroyeur), een wastafel en een douche. Ideaal voor een au-pair, ouder inwonend kind of voor logees. Komt u nog een slaapkamer te kort? In de buurt heeft men het dakterras verkleind en hier een extra slaapkamer gesitueerd.
Voor extra bergruimte is er nog een vliering aanwezig!

Bijzonderheden:
• De nabij gelegen garage is te koop bij deze woning voor € 40.000,- k.k.;
• Geheel voorzien van dubbele beglazing (Schiphol isolatie);
• Verwarming en warm water middels c.v.-ketel (2008);
• Airconditioning aanwezig in de woonkamer, slaapkamer aan de achterzijde op de eerste verdieping en de zolderkamer.
• Vloerisolatie aanwezig;
• De kozijnen aan de buitenzijde is in 2021 opnieuw geschilderd;
• Energielabel D;
• Parkeren via vergunningen systeem.

————————————————————————————————————————————–

Situated at the Amsterdam/Amstelveen border, charming ’30s FAMILYHOUSE with lot’s of thirties’ style details. The garden and roofterrace are located at the West.
Possibility to buy a GARAGE in de neighbourhood.

The house is located close to Amsterdamse Bos with several sports clubs, sports fields and horsriding school and the Amsterdamseweg. Roads to A9 and A10 are easily accessible and public transport is also within walking distance. There are good (primary) schools in the immediate vicinity!

The house is located in the popular Randwijck area, so also ideal for people working in Amsterdam (Zuidas).

Layout:
Ground floor: The beautiful front door gives access to the house. Hallway with door to the basement, toilet and the bright and spacious living room. The living room en-suite has double doors to the backyard and an open kitchen at the back. The kitchen (1996) has several builtin appliances. The backyard is facing west and through a back path you can reach the storage.

First floor:
Landing with access to all rooms. Two bedrooms at the rear with fixed cupboards.
Bathroom with shower, bath, sink and toilet. Spacious bedroom at the front with built-in cabinets and a door to the utility room.

Second floor:
Landing with access to the spacious bedroom and the lovely roof terrace facing West! This is a wonderful place to watch the sunset. The bedroom has a private bathroom (with sink, shower and toilet) and a private kitchenette (with sink, fridge and hob). This place is ideal for guests or for an au pair!

Special features:
• Asking price garage € 40.000,- k.k. (costs for buyers account);
• Completely fitted with double glazing, Schiphol insulation;
• Heating and hot water through central heating system (2008);
• Air conditioning available in the living room, bedroom at the rear on the first floor and the attic room.
• Floor insulation available;
• The window frames on the outside were repainted in 2021;
• Energy label D;
• Parking with parking permits.

Interesse? Plan een bezichtiging!

Bezichtiging inplannen