fbpx

Klaasje Zevensterstraat 375, Amstelveen

€ 725.000,- k.k.

Kenmerken

Te koop

  • Bouwjaar: 2021
  • Woonoppervlakte: 119 m2
  • Aantal kamers: 4

Deel dit aanbod

Plattegronden

x

Bezichtiging aanvragen

Omschrijving

In recent opgeleverd en luxe appartementencomplex “Klaasje” op de derde verdieping gelegen turn key HOEKAPPARTEMENT met drie ruime (slaap)kamers, luxe woonkeuken, luxe badkamer, royaal balkon en een PARKEERPLAATS in de parkeergarage onder het gebouw.

English summary see below.

Bouwjaar 2021, woonoppervlakte ca. 119 m². Oplevering in overleg.

Op de begane grond treft u de moderne afgesloten entree met intercom en brievenbussen. In de onderbouw van het complex bevinden zich een parkeerplaats en een privé berging. Met de lift bereikt u de derde verdieping.

Indeling appartement:
Ruime hal met meterkast en ruimte voor een garderobe, toilet met fontein, via de gang, met inpandige berging met aansluiting voor wasmachine, bereikt u de lichte woonkamer. Ruime woonkamer met toegang tot royaal balkon gelegen op het westen. De luxe open keuken met apothekerskast is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. inductie kookplaat (Siemens), stoom oven, wasemkap, vaatwasmachine en verzonken RVS spoelbak. Er zijn drie (slaap)kamers van goed formaat, waarvan één de hoofdslaapkamer met ruimte voor een inloopkast.
De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met handdouche en rain shower, handdoek radiator, dubbele wastafel en een tweede toilet.

Onder het gebouw is een grote stallingsgarage voor auto’s, waardoor het hele gebied autovrij is. Ondanks het stedelijke karakter woon je in “Klaasje” in een groene parkachtige omgeving en toch zeer centraal. De locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar ligt ook ideaal ten opzichte van winkel-, sport- en recreatievoorzieningen.

Project Klaasje
Aan de Oranjebaan richting Ouderkerk aan de Amstel, zijn recent vijf appartementengebouwen met een uniforme, moderne uitstraling opgeleverd. Er zijn twee gebouwen met koopappartementen, met respectievelijk vijf en tien woonlagen. De gebouwen liggen in het groen en het binnenterrein wordt ingericht als centrale ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. Het hart van Klaasje wordt gevormd door een binnentuin. De woongebouwen hebben hun chique entrees van twee verdiepingen hoog aan het plein.

Bijzonderheden:
– Privé parkeerplaats en berging in ondergrondse stallingsgarage, de vraagprijs is inclusief parkeerplaats;
– Moderne badkamer en luxe keuken;
– Hoogwaardig afgewerkt met vloerverwarming, lamelparketvloer, gestucte wanden en stompe deuren;
– Gebouw Saffier telt vijf woonlagen en ligt centraal in het project.
– De administratie van de VvE wordt gevoerd door professionele VvE beheerder VT2000;
– Bijdrage aan VvE is € 187,58 per maand voor het appartement en berging en € 16,59 per maand voor de parkeerplaats;
– Eventueel voordeel overdrachtsbelasting voor rekening van verkoper;
– Verkoper heeft het object niet zelf bewoond en daarom wordt de niet-bewoners clausule van toepassing verklaard;
– Zeer complete woning welke u zonder verbouwing kunt betrekken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
————————————————————————————————————————————————–
English summary
Living on the third floor in the high-quality and recently completed Klaasje apartment building. Completely finished and turn key with modern equipped kitchen, luxurious bathroom, three spacious bedrooms, a westfacing balcony and a separate storage and parking space underneath the building.

Entrance, spacious hallway, cloakroom, meter cupboard, modern toilet with sink, utility room with washing machine connection. Bright living room with access to the westfacing balcony. Modern open kitchen with serveral built in kitchen appliances, amongst others, electrical hob, extractor, dishwasher, steam oven and sink. Three spacious bedrooms. Luxurious bathroom with walk in rain shower, double sink and second toilet.

Special features:
– Private parking space underneath the building (included in the asking price);
– Modern bathroom and kitchen;
– High level finishing with plasterd walls, under floor heating, high doors;
– The Safier Building is five stories high and is centrally located;
– The owners’ accossiation is handled professionaly by VT2000;
– Service costs € 187,58 per month for the apartement / storage and € 16,59 per month for the parking space;
– Advantage transfer tax for seller;
– Seller did not live in the apartment, therefor the non-residence clause is applicable;
– Turn key apartment and ready to move in.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

Locatie

Interesse? Plan een bezichtiging!

Bezichtiging inplannen