Vacature Medewerker Makelaardij

Wil je werken in de makelaardij in een administratieve, organisatorische functie met veel klantcontact? Voel jij je thuis in een klein professioneel team, dat service en klantenbinding hoog in het vaandel heeft staan? Is jouw antwoord volmondig JA, dan hebben wij, het team van BorgerSmith, de ideale baan voor jou!

BorgerSmith makelaars & taxateurs, is een modern makelaarskantoor in Amstelveen. Onze missie is ‘mensen adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste woonbeslissing’. Een dergelijke belangrijke beslissing komt vaker voor in een mensenleven. Wij kiezen ervoor om een jarenlange verbinding aan te gaan met onze klanten. Dit tekent onze bedrijfscultuur en werksfeer. En het betekent dat klanten ons weten te vinden via mond tot mond reclame. Wij zijn 2,5 jaar geleden gestart en groeien snel.

Ons team bestaat uit 3 ervaren makelaars / taxateurs; Mary, Dieuwke, Céline en een medewerker makelaardij; Natalie. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega ‘Medewerker Makelaardij’. De baan is voor 3 dagen per week. Werk je liever meer of minder uur? Dat is bespreekbaar.

Wat ga je doen als Medewerker Makelaardij?

Samen met je collega vorm je onze binnendienst en ben je de ondersteuner van de makelaars. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Er zijn dagen dat je veel telefonisch klantcontact hebt en planningen maakt voor bezichtigingen. Op andere dagen heb je meer tijd voor administratieve werkzaamheden.

In grote lijnen zijn dit de werkzaamheden.

 • Het coördineren van het aankoop- of verkoopproces. Je zorgt ervoor dat alle handelingen (signaleringen) op het juiste moment worden uitgevoerd.
 • Dossier beheer. Je zorgt ervoor dat alle stukken in het dossier aanwezig zijn, zonodig vraag je het op.
 • Agendabeheer. Je plant de afspraken voor de makelaars.
 • Telefonisch klantcontact. Je neemt de telefoon aan en beantwoordt vragen van geinteresseerden. Je registreert de gegevens en plant bezichtigingen in.
 • Office taken. Je zorgt ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Je doet bestellingen en administratieve taken zoals factureren. Waar mogelijk verbeter je de administratieve werkprocessen. Ons kantoor werkt paperless.

Dit ben Jij

Om deze functie goed te kunnen doen, ben je iemand die houdt van structuur en dit ook kan aanbrengen. Je werkt geordend en kan goed schakelen van administratief werk naar telefonisch klantcontact. Service verlenen is jouw eerste natuur. Klantcontact en mensen informeren en helpen geeft je veel voldoening. Je werkt graag in een klein informeel team waar we met elkaar hard werken, samen lunchen, lachen en soms leuke uitjes doen.

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar administratieve, licht commerciële, werkervaring.
 • Je bent representatief in uiterlijk en gedrag.
 • Je bent handig met software. We werken met Realworks, software voor de makelaarsbranche.
 • Je woont op een redelijke woon-werk afstand van Amstelveen.

Dit zijn Wij

BorgerSmith is makelaar en adviseur voor particulieren, ondernemers, woningcorporaties en gemeenten. Onze werkwijze kenmerkt zich door helder en eerlijk advies, een actieve aanpak, persoonlijke aandacht en goede begeleiding. We werken in een modern, zeer licht, kantoor in Amstelveen. Onze kernwaarden bepalen onze dienstverlening en onze bedrijfscultuur; professionaliteit, oprechte aandacht, kennis en kunde, verrassend en vernieuwend.

Dit bieden Wij

 • Een afwisselende baan in een informele en professionele werksfeer voor 24 uur per week. Meer of minder uur is bespreekbaar.
 • Een bruto salaris tussen €2500 en €3500 (op basis van 40 uur) afhankelijk van ervaring.
 • 25 vakantiedagen (fulltime, parttime naar rato).
  Een fijne werkplek in een modern en zeer licht kantoor.
 • De intentie om met elkaar een samenwerking aan te gaan voor de lange termijn.

Solliciteren rechtstreeks
bij de directe werkgever

Wij kijken uit naar je sollicitatie. Je kan je sollicitatie mailen, voorzien van je CV (met pasfoto) en motivatiebrief, t.a.v. Dieuwke Borger, email dieuwke@borgersmith.nl. Wil je eerst nog een paar vragen stellen? Bel dan naar 020 2111 211. We beantwoorden graag je vragen.

Een goede motivatie vinden wij belangrijk. Hoe je een goede motivatiebrief schrijft, lees je bij Tip 3 van Loopbaan en sollicitatietips. Wij doen ons best om sollicitaties binnen een maand af te handelen. Je krijgt altijd bericht.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures, maar een open sollicitatie is altijd welkom.